Airport service

Airport Service van Chauf’heren’: zorgeloos reizen van en naar de luchthaven voor u en uw gasten.

Zorgeloos reizen van of naar de luchthaven? Belangrijke gasten die moeten worden opgehaald of weggebracht? Dan is de Airport Service van Chauf’heren’ iets voor u.

Een zakenreis of vakantie begint met een ontspannen rit in uw eigen auto naar het vliegveld. De chauffeur komt ruim op tijd naar u toe, zodat hij u kan helpen met uw bagage. U wordt naar de luchthaven gebracht en daar geholpen met het uitladen van uw koffers. De chauffeur rijdt uw auto terug naar uw huis of kantoor en levert daar de sleutels in. Wilt u weer worden opgehaald bij terugkomst? Dan haalt de chauffeur u weer op. Natuurlijk houdt hij de aankomsttijd van uw vlucht in de gaten, zodat hij altijd op tijd op de luchthaven is. U kunt rustig bijkomen van een lange reis, terwijl de chauffeur u veilig naar huis brengt.

Voordelen:

  • Geen parkeerkosten
  • Geen gesleep met bagage
  • Uw auto veilig bij u thuis of bij uw kantoor
  • Vertrek en aankomst op verschillende luchthavens mogelijk
  • Tijdwinst

Ook uw internationale gasten zijn in goede handen bij een chauffeur van Chauf’heren’. Onze chauffeur, of hostess indien gewenst, wacht uw gast op in de aankomsthal en heet hem of haar van harte welkom. Hij brengt uw gast naar uw kantoor of een andere gewenste locatie.  Al onze medewerkers spreken vloeiend Nederlands en Engels. Daarnaast hebben wij ook chauffeurs en hostesses beschikbaar die Frans of Duits spreken. De terugrit naar de luchthaven zal even zorgvuldig worden uitgevoerd als de heenrit.