Privé-chauffeur

Comfortabel, veilig en zorgeloos in uw eigen auto naar uw plaats van bestemming. Onze representatieve privéchauffeurs staan voor u klaar.

Reistijd wordt werk- of rusttijd met een privéchauffeur van Chauf’heren’. U kunt zich voorbereiden op een afspraak of even heerlijk ontspannen, terwijl u in de luxe van uw eigen auto naar kantoor, een afspraak of huis wordt gereden door een ervaren en discrete chauffeur. In de wachttijd zet uw chauffeur zich graag in voor andere werkzaamheden, zoals het ophalen van uw kleding bij de stomerij, het wegbrengen van belangrijke documenten of het wassen en voltanken van uw auto.

Veiligheid staat bij ons voorop. Chauffeurs van Chauf’heren’ worden speciaal geselecteerd op rijvaardigheid. Zij leggen een rijtest af waarin wordt gelet op aspecten als veilig rijden en ongevalpreventie. Tevens selecteren wij onze werknemers op servicegerichtheid en klantvriendelijkheid. Een chauffeur van Chauf’heren’ doet er alles aan om uw rit tot een aangename beleving te maken.

Een privéchauffeur van Chauf’heren’ is gewend om in exclusieve auto’s te rijden en discreet met high profile passagiers om te gaan.

Wilt u in plaats van een privéchauffeur liever een gecertificeerde directiechauffeur