Valet parking

Valet Parking lost de parkeerproblematiek rond uw event doeltreffend op.

Het is een lastige keuze: u wilt uw congres, seminar, receptie of feest op een toplocatie houden, maar daar is het moeilijk parkeren. Het alternatief zou dan een locatie buiten het centrum zijn, waar wel voldoende parkeergelegenheid is? Niet nodig! Met Valet Parking van Chauf’heren’ is de parkeerproblematiek snel opgelost. Uw gasten worden met alle egards voor de deur ontvangen door onze vriendelijke en representatieve chauffeurs. Zij nemen de auto’s aan en parkeren deze op een veilige parkeerplaats.

Heeft uw gast aangegeven te willen vertrekken? De chauffeur zorgt dat de auto binnen enkele minuten klaar staat, zodat de gast direct kan vertrekken. In de winter zorgen onze chauffeurs er uiteraard voor dat de auto´s ijs- en sneeuwvrij worden voorgereden. Wilt u uw gasten verrassen met een aandenken aan het evenement of een goodiebag? Onze medewerkers zorgen dat dit in de auto ligt op het moment dat uw gast vertrekt.

Valet Parking is uit te breiden met diverse andere diensten:

  • Indien gewenst brengt een chauffeur uw gasten in hun eigen auto thuis met onze thuisbrengservice;
  • Een professionele hostess kan uw gasten binnen welkom heten, hun jas aannemen en hen de weg wijzen naar de juiste ruimte.